Η 30χρονη συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 30χρονης – Πώς λειτουργούσε το σαδομαζοχιστικό κλαμπ με την κόκα και τους εκβιαστές που παγίδευσε τον νεαρό καλλιτέχνη και ποιοι διακίνησαν το ροζ βίντεο

– Τι λέει ο ίδιος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» για τον εφιάλτη που τον οδήγησε στην εξαφάνιση – Οι 13 σελίδες της μήνυσης και τι ψάχνει η Δίωξη Εκβιαστών

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε η «αφέντρα» που κατηγορείται ότι εκβίαζε τον ράπερ Lamanif.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί το τμήμα εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί, η 30χρονη εντοπίστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης. Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Διώξη εκβιαστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ Lamanif ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί, η 30χρονη εντοπίστηκε, τη Δευτέρα, στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν πάνω της τρία φιξάκια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών.

Ωστόσο, της κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ.

Με δήλωσή του, ο δικηγόρος της 30χρονης, Μιχαήλ Βέρρος, ξεκαθαρίζει πως η κοπέλα δεν είναι «αφέντρα», όπως κυκλοφόρησε στα μέσα, τονίζει πως απομάκρυνε γρήγορα από τη ζωή της τον ράπερ, όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Ποια είναι η «αφέντρα»

Τέσσερα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και μια 30χρονη γυναίκα, η «αφέντρα», όπως ο ίδιος τη χαρακτήριζε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, «έδωσε» ο τράπερ Lamanif στους αξιωματικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας

ως τα κεντρικά πρόσωπα ενός σκοτεινού κυκλώματος που απαιτούσαν χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσουν στο Διαδίκτυο τις ερωτικές στιγμές του 24χρονου που βιντεοσκοπούσαν κρυφά.

Μέσα από τις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αστυνομία ο Λάμπρος Μανιφάβας σκιαγράφησε με ονόματα και διευθύνσεις όλα όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα από τις «αφέντρες της Θεσσαλονίκης».

Ο ίδιος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» με λίγες λέξεις προσπαθεί να περιγράψει τα όσα έζησε αλλά και να στείλει σαφές μήνυμα ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση μέχρι τέλους.

«Δίνω σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή) και πάλι το “παρών” με συναισθηματικές απώλειες και τη βία αποτυπωμένη στην ψυχή μου, αλλά αποφασισμένος να είμαι ένα από τα τελευταία θύματα αυτού του άρρωστου κυκλώματος που δολοφονεί χαρακτήρες και ωθεί ανθρώπους σε καλλιτεχνική αφάνεια, στην καλύτερη περίπτωση.

Θέλω να εκφράσω την ευχή και την ελπίδα, ειδικά στον χώρο της μουσικής, η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός να παραμένουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο και να μην περνούν στην προσωπική ζωή του καθενός.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να προσφεύγω στις Αρχές για τέτοιου είδους ζητήματα, πλην όμως σκέφτηκα ότι είναι ο μόνος δρόμος ούτως ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον όμοιες συμπεριφορές σε βάρος άλλων ανθρώπων».

Πηγή: Υπόθεση Lamanif: Ποια είναι η «αφέντρα» που «έδωσε» ο ράπερ στις Αρχές