Ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος»

«Βόμβες» εκτόξευσε ο Γιώργος Τσίπρας λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής κάλπης για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας, τονίζοντας: «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρίσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος».

Ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, μάλιστα τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια, εφόσον μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση. Υπάρχει ένταση». Έστειλε το μήνυμα για ενότητα από τη Δευτέρα που θα υπάρξει νέος αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να ξέρει αν θα υπάρξει παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.