Σήμερα Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο να είναι, όπως όλα δείχνουν, άκρως ανταγωνιστικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» μεταξύ των υποψηφίων που θα ανακοινωθούν είναι ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, η πρώην Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα και ο γνωστός δημοσιογράφος sportscaster και πρώην Ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ήδη δημοσιοποιήσει 15 ονόματα, τα οποία στην μεγάλη τους πλειοψηφία δε θα έχουν διεκδικήσει ξανά την ψήφο των πολιτών ούτε σε ευρωπαϊκές αλλά ούτε και σε εθνικές εκλογές, και τα οποία θα περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο.

Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ηγηθεί της μάχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ευρώπη, ενώ θέση στο ευρωψηφοδέλτιο θα έχουν εκ νέου οι σημερινοί ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης. Μία θέση στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσει από την Β Αθήνας η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Κατερίνα Μάρκου, η οποία προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ από το Ποτάμι.