Σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα τον συντονισμό των Υπηρεσιών των σχετικών με τη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων για το έτος 2018, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο κ. Γκούσης Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης, ο κ. Αθηναίος Προϊστάμενος Β βάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Αλαμάνος Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, ο κ. Σοφιανός Αν. Διευθυντής του ΔΕΔΗΕ, ο κ. Διαβάτης, του ΟΤΕ και εκπρόσωποι των ΕΛΤΑ, και του Λιμενικού.
Οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Κέρκυρα θα διεξαχθούν απ’ τις 7 έως τις 22 Ιουνίου και όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες δήλωσαν ότι θα πράξουν τα απαραίτητα για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή τους. Επιπλέον στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους δήλωσαν ότι βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχών έκτακτων καταστάσεων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και αισιοδοξούμε για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας

Ν. Πανδή

Πηγή:Start Κέρκυρας