Δεν βλέπονται οι Μολδαβοί, ευκαιρία έχουν οι Αλβανοί για ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας.
Το βαρέλι δεν έχει πάτο κατάφερε να χάσει με 1-0 εκτός έδρας και από την Ανδόρα και να φτάσει έτσι τις 4 σερί ήττες με μηδέν παθητικό και πολλά αμυντικά προβλήματα. Μετά από 7 αγώνες, έχει μόλις 3 βαθμούς και είδε την Ανδόρα να την πιάνει στην 5η θέση. Μάλλον εκτός ο στόπερ Αρμάς.
Κρατούσε καλά μέχρι το τέλος, αλλά λύγισε τελικά με 1-0 από την Τουρκία εκτός έδρας επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα.  Ο απολογισμός της μετά από 7 αγώνες, είναι 9 βαθμοί, στο -3 από την 3η Ισλανδία. Λείπει ο αμυντικός Χισάι.
Προϊστορία: Από το 1995 και μετά η Αλβανία μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία με 3/4 no goal ανεξαρτήτως έδρας.
Πρόταση: Η Μολδαβία αφού κατάφερε και έχασε και από την Ανδόρα πιστοποίησε ότι το ταβάνι της είναι πολύ χαμηλό. Η Αλβανία λίγο έλειψε να κλέψει αποτέλεσμα από την Τουρκία, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, κρατάμε σαν πρόβλεψη το No goal στο 1,51 της Winmasters.
Από το cleverbet.eu μπορείτε καθημερινά να βλέπετε τις αναλύσεις των σημαντικότερων αγώνων, καθώς και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους υπόλοιπους. Βαθμολογίες, τζίρους στοιχήματος και στατιστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα. Κάνετε την εγγραφή σας  στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς από τα banner και τούς συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας. Καλή επιτυχία!

Πηγή: Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2020 Μολδαβία – Αλβανία