Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε απογοητευμένος με την ισοπαλία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στάθηκε στις ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και στο κομμάτι της διαιτησίας

Το 1-1 στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεν… άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς, που τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και στάθηκε στις ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και στα λάθη του πρώτου μέρους.

Επιπλέον, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το κομμάτι της διαιτησίας, επισημαίνοντας: «Δεν είναι μόνο οι διαιτητές.

Είναι και το VAR. Όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το VAR δεν ξέρω τι να πω. Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπάρχουν οι εικόνες».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το εάν θα άλλαζε κάπως τα πλάνα του:

«Όταν εκ των υστέρων κάνεις αναλύσεις ίσως και να είναι έτσι. Όσο προχωράει ένας αγώνας τότε βλέπεις το πως μπορείς να αντιδράσεις.

Μπορείς να το δεις και όταν έρθει η στιγμή να κάνεις την επιλογή. Υπάρχουν οι αποφάσεις και οι στιγμές που πρέπει να αντιδράσεις».

-το εάν το 1-1 είναι αρνητικό αποτέλεσμα:

«Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση ειδικά εάν δούμε συνολικά πως ήμασταν η πιο καλή ομάδα στο γήπεδο.

Ήταν ένα ισορροπημένο α’ μέρος αν και θεωρώ πως μπήκαμε πιο καλά. Στο 2ο μέρος όμως ξεκάθαρα ήμασταν ανώτεροι. Βάση της εικόνας του αγώνα είμαστε η ομάδα που δικαιούται να κερδίσει το ματς».

-τη διαιτησία και τον κόσμο:

«Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο α’ μέρος. Δεν είχαμε επιθετικότητα και καλή ψυχολογία σε εκείνο το διάστημα.

Θα κάνουμε ανάλυση και κριτική. Δεν είναι μόνο οι διαιτητές. Είναι και το VAR.

Όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το VAR δεν ξέρω τι να πω. Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπάρχουν οι εικόνες».

-τον Τύπο της Πορτογαλίας που κάλυψε το ματς και τον Φερέιρα:

«Γνωρίζω τον Αμπέλ αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Πορτογάλος είναι και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ. Είναι το πως διαβάζεις την ομάδα. Τον αντίπαλο και τα συν με τα πλην του».

-την εικόνα του Ολυμπιακού:

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο ματς. Όμως δεν το κρατήσαμε όμως. Παίζει ρόλο και η ποιότητα της διαιτησίας που μπορεί να επηρεάσει. Φταίμε γιατί δεν κρατήσαμε την ποιότητα του α’ μέρους.

Στο 2ο μέρος την είχαμε. Είναι δύσκολο να βρεις λόγια για μία γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. Η οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει να είναι δίπλα της».

-την προσέγγιση που έγινε για τον αγώνα:

«Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε ως τελικούς. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, σκληρό, ισορροπημένο και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

-τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και τον Βαλμπουενά:

«Όχι δεν είναι δικαιολογία η απώλεια βαθμών με την Ευρώπη. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν μπλέκουμε το ένα με το άλλο.

Την Τρίτη είχαμε μεγάλες δυσκολίες στο ματς και εάν είχαμε παίκτες με φιλοδοξίες και προσδοκίες δεν θα κάναμε σήμερα αυτό το 2ο μέρος.

Οι παίκτες μας είναι γεμάτοι φιλοδοξίες και κίνητρο. Για τον Βαλμπουενά θα ξέρουμε τις επόμενες 24 ώρες το τι θα γίνει και τι θα έχει».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Πηγή: Πέδρο Μαρτίνς: «Ήμασταν καλύτεροι, αν δεν μπορούμε να χειριστούμε το VAR…»