Ο Ρομπέρτο βρίσκεται στην Ελλάδα και όλοι έτρεξαν να δημιουργήσουν ρεπορτάζ για μεταγραφή σε ομάδα της χώρας μας, όμως ο ίδιος διέψευσε οτιδήποτε, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με την εντυπωσιακή του σύντροφο.

Την εποχή που ο Ρομπέρτο ήταν «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» η παρουσία που τραβούσε τα βλέμματα ήταν αυτή της Μάρτα.

Η – τότε – σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα με τη σέξι εικόνα της είχε κάνει τους πάντες να παραμιλάνε, ενώ μετά το διαζύγιο… ξέφυγε και οι πόζες της στο Instagram μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα κι ως… ακατάλληλες.

Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, πάντως, ο Ρομπέρτο έχει βάλει στην καρδιά του τον νέο του έρωτα. Την «Ελληνίδα Θεά», όπως την αποκάλεσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.

Το νέο «αμόρε» του άλλοτε «ερυθρόλευκου» γκολκίπερ, πάντως, δεν είναι… συμπατριώτισσά μας αλλά δική του. Η Πάουλα Σάντσο είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο που έχει κλέψει την καρδιά του Ρομπέρτο, κι όχι άδικα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Πηγή: Ο Ρομπέρτο ξεπερνάει την Μάρτα με την βοήθεια μίας «Ελληνίδας Θεάς» (φώτο)