Την ανάθεση καθηκόντων Συμβούλου του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ανέλαβε κι επισήμως, ο πρ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, Κώστας Σπίνουλας.

Η σχετική απόφαση

ΑΠΟΦΑΣΗ 43/2018
Έχοντας υπόψη:
1. Το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας
2. Την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας του Γραφείου Γραμματέα του Κόμματος

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

Την ανάθεση καθηκόντων Συμβούλου του Γραμματέα για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον κ. Κωνσταντίνο Σπίνουλα του Σπυρίδωνος.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Αυγενάκη για τον ορισμό Σπίνουλα σε σύμβουλο για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

«Καθήκοντα συμβούλου ανατέθηκαν στον κ. Κωνσταντίνο Σπίνουλα για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με σημερινή απόφαση του Κόμματος.
Ο κ. Σπίνουλας έχει υπηρετήσει την Παράταξη από διαφορετικά μετερίζια, πάντα, όμως, με τον ίδιο ζήλο και ανιδιοτελή προσφορά. Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες θητείες στις θέσεις του υπεύθυνου Παραγωγικών Τάξεων και, εν συνεχεία, του Γραμματέα και του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Ακολούθησε μια εξαιρετικά δυναμική κι επιτυχημένη οκτάχρονη θητεία στη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.
Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και έχει υπηρετήσει επί 23 χρόνια στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κέρκυρας προσφέροντας από διάφορες θέσεις, μεταξύ αυτών και του Α και Β Αντιπροέδρου.
Με τον Κωνσταντίνο μας συνδέουν μια άψογη συνεργασία και κοινοί αγώνες. Εργαστήκαμε συλλογικά και κάναμε πιο εξωστρεφή και πιο δυνατή τη φωνή της Παράταξής μας στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί, ώστε να κερδίσουμε τις μεγάλες εκλογικές μάχες που έρχονται. Με τη σκληρή δουλειά όλων μας και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε. Για μια ισχυρή Ελλάδα κι ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες μας».