Μία ακόμα περίεργη δομή έρχεται να ξαφνιάσει ευχάριστα όσους πιστεύουν ότι κάποτε ο κόκκινος πλανήτης ο Άρης είχε ζωή.

Ιδιαίτερα από νοήμονα όντα, τα οποία όχι μόνο είχαν την δυνατότητα και τις ικανότητες, αλλά έκτισαν κτίρια εκεί πάνω.

Η αρχική φωτογραφία όπως μας την δίνει η NASA είναι εντελώς αδιάφορη. Πραγματικά δεν βρίσκει κανείς γιατί θα πρέπει να της δώσει κάποιος προσοχή στα

Mount Sharp στον κρατήρα Gale. Κάτι βουνά και πλαγιές σε ένα θολό τοπίο. Αυτά, όλα με την πρώτη ματιά

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που με τον κατάλληλο χειρισμό διαφόρων μέσων μπορούν και «αποκρυπτογραφούν» όσα η NASA απεγνωσμένα προσπαθεί να αποκρύψει.

Ωστόσο, ακόμα και από την ίδια την αυθεντική εικόνα της NASA, μπορούμε να εντοπίσουμε μία μεγάλη ευθεία γραμμή στο κέντρο περίπου της φωτογραφίας.

Οι σωστές μεγεθύνσεις και ο κατάλληλος χρωματισμός, όμως, αλλάζει εντελώς το σκηνικό του τοπίου. Η τεράστια ευθεία γραμμή γίνεται κάτι που θυμίζει σιδηροδρομική γραμμή. Ενώνεται όμως, με κάτι άλλο σχεδόν κάθετο σε αυτήν, το οποίο θα μπορούσε να ήταν μία τάφρος.

Είναι σημαντικό να προσέξετε πως υπάρχει πλήρης συμμετρία σε ό,τι βλέπετε.

Υποθέσεις πολλές μπορούν να γίνουν σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι. Κατά την γνώμη μας πρόκειται για τα θεμέλια ενός τεράστιου ανακτόρου, ή ίσως τα μακρά τοίχη που περιστοίχισαν κάποια πόλη.

Η αρχιτεκτονική είναι τόσο ζωντανή που φαίνονται ακόμα και οι πιθανοί «δοκοί» τοποθετημένοι έτσι ώστε να υποδεικνύουν στηρίγματα ή αντισεισμικούς πυλώνες.

Τέλος, δεν πρέπει καθόλου να παραβλέπουμε τις μετρήσεις του Curiosity και άλλων μηχανημάτων που στάλθηκαν στον ΑΡΗ, οι οποίες μαρτυρούν ότι υπήρξε κάποτε ένας πυρηνικός πόλεμος και άρα ο όποιος πολιτισμός χάθηκε.

Μπορείτε στην συνέχεια να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί, με περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τις πληροφορίες και την ανάλυση αυτών: