Σε μια σύγχυση βρίσκεται ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, καθώς αυτά τα οποία λέει δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογική.

Ο Ν.Καπραβέλος άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί Τρίτη, καθώς υποστήριξε ότι οι «ειδικοί» και οι δημοσιογράφοι λένε ένα ψέμα για τους εμβολιασμένους.

«Το λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι, το λέμε και εμείς αυτό το ψέμα. Από τις 50 εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο μας, οι 11 είναι εμβολιασμένοι.

Επομένως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Αυτό που λέγεται πως οι εμβολιασμένοι είναι άτρωτοι και πως επανήλθαμε στην κανονικότητα, είναι λάθος»!

Και συνέχισε σημειώνοντας με νόημα «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα».

Επανέλαβε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι εφιαλτιακή, εξηγώντας ότι έχουν αδειάσει τα χειρουργεία και έχει πάει το προσωπικό στις ΜΕΘ και το υπόλοιπο – όπως είπε- δεν φτάνει.

Για τον ίδιο είναι καλοδεχούμενο από οπουδήποτε σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργού Υγείας να υπάρχει ένα ενιαίο ΕΣΥ.

«Είναι τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες δεν υπάρχει διάκριση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έπρεπε όλοι μαζί να συστρατευτούν», ανέφερε.

Πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να μας λέει ότι κινδυνεύουν και οι εμβολιασμένοι, ότι είναι μέλοι της πανδημίας και ότι λένε ψέματα τόσο καιρό; Πραγματικά απορούμε.

Πηγή: Ν.Καπραβέλος σε δημοσιογράφους: «Λέμε και λέτε ψέματα για το εμβόλιο»