Αντίθετος στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και σε πιθανή πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις.

«Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα ψηφίσω, όπως λέω εδώ και 30 χρόνια», δήλωσε στον Αnt1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ερωτηθείς για την υπογραφή των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, από πλευράς ΑΝΕΛ, δήλωσε πως «είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε τα φιλολαϊκά μέτρα και μετά θα πάμε στη διάλυση των ΑΝΕΛ». 

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Ελληνες είπε: «Ανήκω στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝΕΛ, στα εσωτερικά τους δεν έχω πάει ποτέ».

Σχετικά με το Σκοπιανό μίλησε για «αρχική κλοπή από πλευράς των Σκοπιανών» και επανάλαβε τη διαφωνία του «με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία».

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι μοναδική, το άλλο είναι αποτέλεσμα μαζικής εισβολής», επισήμανε και τόνισε πως «εκείνοι θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι».

Ερωτηθείς για το αν θα τηρήσει τη γραμμή των ΑΝΕΛ στην στήριξη της πρότασης μομφής για τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα κάνει το ίδιο και στην πρόταση μομφής που πιθανώς να καταθέσει η ΝΔ.

«Εγώ δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας», είπε και καταλήγοντας τόνισε πως «η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».