Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Κέρκυρα συμμετείχε στον Διαγωνισμό Φαντασίας και Δημιουργικής Σκέψης «Out of the Box Challenge ». Σε μια δράση που συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εθελοντές, έλαβαν μέρος πάνω από 2.000 παιδιά σε 19 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Στην Κέρκυρα περισσότερα από 50 παιδιά δήλωσαν συμμετοχή, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Με εφόδια την δημιουργικότητα αλλά και φαντασία, όρεξη, επιμονή και πολλή συγκέντρωση αντιμετώπισαν για πάνω από δύο ώρες θέματα που αφορούν Μαθηματικά, Διοίκηση, Πληροφορική, Φυσική, Φαντασία, Γλώσσα, Φιλοσοφία, Ηθική, Ιστορία, Μουσική αλλά και Γρίφους.

Ευχόμαστε στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και αισιοδοξούμε για δυναμική παρουσία στην Β’ φάση του διαγωνισμού όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Τα θέματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην σελίδα του διαγωνισμού το προσεχές διάστημα ενώ τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης θα ανακοινωθούν τέλος Απριλίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κ. Αθανάσιο Ευσταθίου, Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας για την παραχώρηση του χώρου αλλά και το προσωπικό του Ιονίου Πανεπιστημίου για την στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια.