Πραγματικά δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της αναισθησίας κάποιων που δεν υπολογίζουν τίποτα, προκειμένου να κάνουν το κέφι τους.

Τελευταίο και χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η καταγγελία που έγινε για μία από τις καλύτερες παραλίες της Κέρκυρας, στην οποία απαγορεύεται να μπουν οχήματα, καθώς αποτελεί χώρο εναπόθεσης αυγών για τις χελώνες Καρέτα-Καρέτα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, το Σάββατο το βράδυ στον χώρο αυτό διοργανώθηκε party, με αποτέλεσμα δεκάδες οχήματα, μηχανές, Ι.Χ και 4 Χ 4 να κατέβουν στην άμμο, παρά τις απαγορευτικές μπάρες που υπήρχαν

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία, το 90% των αυγών να εκτιμάται πως έχει καταστραφεί.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Χθες βράδυ, από το σούρουπο και έως τις 10:00 σήμερα το πρωί στην Παραλία του Μέγα Χορού είχαν ΠΑΡΤΥ πολλά και διάφορα άτομα.

Συνολικά μέτρησα περισσότερα από 100 οχήματα, αμάξια, μηχανές, 4Χ4 να κατεβαίνουν εως κάτω και να ανεβαίνουν όλο το βράδυ ενώ πάνω στην κορυφή ήταν παρκαρισμένα αρκετά οχήματα όπου κατέβαιναν με νερά, αναψυκτικά κτλ με τα πόδια.

Δεν γνωρίζω αν έλαβαν μέτρα για τον Κορωνοϊό, δεν είναι θέμα της ανάρτησης μου, αν και λογικά δεν θα έπρεπε να επιτραπεί ένα τέτοιο πάρτι.

Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ ΥΠΗΡΧΕ πινακίδα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την ΕΙΣΟΔΟ σε ΟΛΑ τα ΟΧΗΜΑΤΑ μαζί με δύο ΜΠΑΡΕΣ στην είσοδο της Παραλίας, αυτα τα άτομα τις ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ώστε να μποροέσουν να μεταφερουν κόσμο και εξοπλισμό στο τέλος της παραλίας!

Το αποτέλεσμα είναι ΟΛΗ η παραλία να έχει γίνει ένα ατελείωτο οργωμένο χωράφι!

Σίγουρα το 90% των εναποθέσεων ΑΥΓΩΝ απο ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ έχει καταστραφεί!

Δυστυχώς κάποιοι για να παρτάρουν απλά 10-12 ώρες με άνεση κατέστρεψαν όλες τις εναποθέσεις σε μία απο τις 2 κύριες παραλίες εναπόθεσης αυγών καρέτας-καρέτας»

Πηγή: Καταγγελία: Πάνω από 100 οχήματα στην Κέρκυρα μπήκαν σε παραλία εναπόθεσης αυγών Καρέτα-Καρέτα (pic)