Φωτιά παίρνουν τα σενάρια για τις διαρροές στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή αναφορικά με την σύσταση προανακριτικής για τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που έχουν πυροδοτήσει πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ.

Ενώ, στο Κίνημα Αλλαγής φωτογραφίζουν την «καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας» για τις διαρροές στην ψηφοφορία, η κάμερα, «συνέλαβε» έναν από τους βουλευτές του, να χειροκροτεί τον κ. Παπαγγελόπουλο την ώρα της ομιλίας του.

Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο της Αθήνας και νυν βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Καμίνη.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Καμίνης που σε όλη τη διάρκεια ομιλίας του κ. Παπαγγελόπουλου, συνομιλούσε κυρίως με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα, φαίνεται να χειροκροτεί μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Τι λέει ο κ. Καμίνης

Ο ίδιος ο κ. Γιώργος Καμίνης αναφορικά με τη χθεσινή ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή σ΄αυτήν του κ. Παπαγγελόπουλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo». Προσέθεσε ακόμη ότι «εκτός από τον «Ρασπούτιν», έχουμε και επίδοξους γαλάζιους «Μυνχάουζεν» στην υπόθεση Novartis».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του «Ρασπούτιν». Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξής μας».

crashonline.gr

Πηγή: «Καρφώθηκε» στη Βουλή: Ο βουλευτής που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και χειροκρότησε τον Παπαγγελόπουλο (Βιντεο)