Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε Μάσιμο Καρέρα, που μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αραούχο δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση με την καραντίνα και την πανδημία: «Καλά περάσαμε, στο σπίτι κυρίως σεβαστήκαμε τους κανόνες ακολουθήσαμε τις οδηγίες. Πως είναι το διάστημα που προηγήθηκε και πως κύλησε η περίοδο της προετοιμασίας; Δεν ήταν εύκολα και απλά γιατί ήταν μερικοί παίκτες είχαν 40 μέρες να προπονηθούν ξεκινήσαμε σαν γκρουπ κάναμε καλές προπονήσεις και θα δούμε πως θα πάει».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως για όλους τους προπονητές μετά από ένα τέτοιο διάστημα χωρίς προπονήσεις και παιχνίδια υπάρχει φόβος για τραυματισμούς γιατί είναι άλλη η ένταση στα παιχνίδια.

Πως περιμένει να παρουσιαστεί η ΑΕΚ την Κυριακή; «Έχουμε δουλέψει καλά συγκεντρωθήκαμε στα λάθη που κάναμε στην τελευταία αναμέτρηση με τον ΠΑΟ είμαστε έτοιμοι θα δούμε πως θα πάει. Αραούχο και Ολιβέιρα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν σε αυτό το ντέρμπι; Όλοι έτοιμοι είναι θεωρώ, θα δούμε σήμερα και αύριο ποιος δεν είναι στο 100% αλλά θα το ξέρουμε αύριο αυτό».

Αν είναι ρίσκο για τον Αραούχο; «Ναι σίγουρα δεν έχει τα πόδια για να αντέξει 90 λεπτά γιατί από τον τραυματισμό έχει λιγότερες προπονήσεις θα δούμε σήμερα πως θα πάει και θα το δούμε».

Για τον Ενομπακάρε: «Μιλάω μόνο για την ΑΕΚ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τα άλλα δεν μιλάω».

Για το μήνυμα της ΑΕΚ κατά του ρατσισμού: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία θα έπρεπε να μεταφερθεί σε όλα τα παιχνίδια γιατί πρέπει να πολεμήσουμε τον ρατσισμό».

Για την αναστάτωση στον Παναθηναϊκό με τον Δώνη: «Δεν ξέρω, δεν με αφορούν αυτά τα προβλήματα. Αφορούν τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: Καρέρα: «Είμαστε έτοιμοι για αύριο»