Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά και η θερμοκρασία από 6 έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 11 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα και βροχή στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά τις μεσημεριανές ώρες και ο υδράργυρος από 6 έως 27 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 24 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και πιθανή βροχή στα βόρεια. Ο υδράργυρος από 7 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.