Το νησί της Σκιάθου είναι από τις περιοχές που σφυροκοπά ανελέητα η κακοκαιρία «Daniel».

Νωρίτερα σήμερα, με εντολή των Αρχών και με μήνυμα μέσω του 112 απαγορεύτηκε καθολικά η κυκλοφορία στο νησί, καθώς τα καιρικά φαινόμενα ήταν κάτι παραπάνω από ακραία.

Όπως θα δείτε και βίντεο από το meteo.gr, οι κεντρικοί δρόμοι του νησιού θυμίζουν αγριεμένο ποτάμι το χειμώνα και όχι τουριστικό θέρετρο.

Κακοκαιρία «Daniel»: Δεκάδες πολίτες εγκλωβισμένοι στα ΚΤΕΛ του Βόλου [εικόνες και βίντεο]

Σύμφωνα με το meteo.gr τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και τις βραδυνές ώρες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τον χείμαρρο στο νησί της Σκιάθου:

Κακοκαιρία «Daniel» -Σκιάθος: Πολλοί τουρίστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, ακυρώνονται πτήσεις

Στο νησί βρίσκονται και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι ζουν επίσης στιγμές αγωνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, απελπισμένοι Βρετανοί έχουν προσφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκλιπαρούν για βοήθεια, αφού το νησί σε πολλά σημεία είναι χωρίς ρεύμα.

Καθώς πέφτει το βράδυ στο νησί, τουρίστες που βρίσκονται σε σημεία χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιγράφουν την κατάσταση ως «τρομακτική».

Ένας Βρετανός παραθεριστής ανέφερε στην DailyMail, ότι αυτός και η σύζυγός του επρόκειτο να αναχωρήσουν από το νησί στις 8 το βράδυ, αλλά η πτήση τους ακυρώθηκε και έχουν λάβει ελάχιστες πληροφορίες από την TUI για το πότε μπορούν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

«Οι προμήθειες τροφίμων στο ξενοδοχείο τελειώνουν. Δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας άλλου γιατί ο δρόμος δίπλα στο ξενοδοχείο μας έχει καταρρεύσει. Η βροχή ήταν δυνατή εδώ και περίπου 36 ώρες. Το ξενοδοχείο μας φιλοξενεί τώρα ντόπιες οικογένειες που έχουν χάσει τις δικές τους στην παραλία», είπε ο Βρετανός τουρίστας.