Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece σας προσκαλεί τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 18:30 το απόγευμα, σε μια Έκτακτη Συνάντηση στην Κέρκυρα με θέμα “Θηλασμός: Προκλήσεις και Λύσεις”, Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Προσκοπείο) στο Φαληράκι.

Σε αυτή την ανοιχτή, φιλική μας συνάντηση, θα συζητήσουμε για τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού. Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Σύμβουλοι Ουρανία Κωνσταντάτου και Βάσια Καλπογιάννη, ειδικά εκπαιδευμένες και με εμπειρία στον θηλασμό μητέρες, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού La Leche League International. Η LLLI ιδρύθηκε το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει ομάδες σε 72 χώρες παγκοσμίως και θεωρείται η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο που συμβουλεύει από το 1979 τον ΟΗΕ σε θέματα θηλασμού και συνεχίζει να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και με άλλους διεθνείς φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας: www.lllgreece.org & www.galoucho-lllgr.org