Συνελήφθη την Τετάρτη (25-07-2018), το βράδυ στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, 31χρονος αλλοδαπός, για την συστηματική παραβίαση παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σε βάρος του 31χρονου και ενός ακόμη αλλοδαπού συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα από την έρευνα που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων ταυτοποίηθηκε η συστηματική διάπραξη διαρρήξεων από τους δύο αλλοδαπούς, σε παραθεριστικές κατοικίες της περιοχής του Κάβου Κέρκυρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τρεις (3) διαδοχικές παραβιάσεις δωματίων παραθεριστικού συγκροτήματος τις βραδυνές ώρες της 23/24.07.2018 στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας, κατά τις οποίες αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και χρήματα.

Επιπλέον κατά την διερεύνηση της υπόθεσης εξιχνιάστηκε μία ακόμη περίπτωση κλοπής τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (25.07.2018) από παραλιακή περιοχή κατά την οποία αφαίρεσαν μια γυναικεία τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την διάρκεια εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών στην περιοχή του Κάβου και στην κατοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων.

Ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.