Αναστατωμένη μίλησε στην κάμερα τοπικού καναλιού φίλη και γειτόνισσα του 63χρονου θύματος στην Κέρκυρα.

Φανερά συγκλονισμένη, η γυναίκα η οποία με τον σύζυγό της ήταν καλοί φίλοι του 63χρονου θύματος, μίλησε για τον άνθρωπο που γνώριζε.

Όπως είπε ο 63χρονος, ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς στα ξενοδοχεία στη Γαλλία όπου ζούσε με την οικογένειά του, ήθελε να αγοράσει ένα σπίτι στην Ελλάδα έτσι ώστε η σύζυγός του και η κόρη του να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη χώρα μας.

Έδειξε ενδιαφέρον για την Κέρκυρα και εκείνη του είπε ότι ήταν ένας επίγειος παράδεισος και έτσι ήρθε στο νησί όπου αγόρασε το σπίτι στον κήπο του οποίου συνέβη η τραγωδία.

Σύμφωνα με την φίλη του θύματος ο 63χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα μόλις πριν μια εβδομάδα, αφού είχε κάνει τα εμβόλιά του για τον κορωνοϊό.

Ερωτώμενη αν είχε διαφορές με τον δράστη απάντησε όχι λέγοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν δημιουργούσε εντάσεις και εξέφρασε την άποψη ότι πιθανότατα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ζήτησε βοήθεια και εκείνος κατέβηκε να βοηθήσει.

Ανέφερε ακόμη, σαν σημείο τριβής με τον δράστη, ότι ο 63χρονος είχε φτιάξει τον κήπο του σπιτιού και τα παρτέρια και ο δράστης ζήλευε.