Η Ομόνοια πέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα με τον κόουτς Μπεργκ να τονίζει πως τώρα αρχίζουν τα… πολύ δύσκολα για την ομάδα του που θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα play off του Champions League

Στην Ομόνοια ζουν το δικό τους όνειρο μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, με τον Νορβηγό προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ να μιλά για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, αλλά να δείχνει ταυτόχρονα πόσο πολύ σέβεται και υπολογίζει τον Ολυμπιακό.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ομόνοια. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η δουλειά έφεραν αποτέλεσμα. Δεν έχασαν την πίστη τους και επιβραβεύτηκαν στο τέλος. Ο Φαμπιάνο απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας.

Πετύχαμε τέσσερα γκολ στα πέναλτι που εκτελέσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε. Έχουμε τώρα τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ο πρόεδρος βοηθά οικονομικά την ομάδα και σε πολλούς άλλους τομείς.

Αυτός έβαλε τα θεμέλια. Ξέρει τι κάνουμε, είναι υπό πίεση αυτή την περίοδο. Έχει καλές προσθέσεις και θέλει να προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο» ήταν το αρχικό του σχόλιο του Χένιγκ Μπεργκ, ο οποίος πρόσθεσε για τις διαφορές του Αστέρα με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Είναι φανταστικό για την Ομόνοια που θα αγωνιστεί στα Play offs. Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια».

Πηγή: Χένινγκ Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα»