Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Γκλέτσος και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας, με συμπτώματα του Covid-19.

Ο γνωστός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και εκμυστηρεύτηκε πως είχε φοβηθεί ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

«Τώρα είμαι καλά. Πήγα στην Κύπρο για γυρίσματα και για 9 μέρες έκανα 12 τεστ. Κάναμε rapid tests κάθε πρωί, αλλά και μοριακά.

Και εγώ νόμιζα ότι έχω κορωνοϊό, όταν ήρθαν δυο “αστροναύτες” και με πήραν από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Εγώ έχω και υποκείμενα νοσήματα. Έχω καρδιά.

Έμεινα τρεις ώρες για να βγουν τα τεστ στο νοσοκομείο και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε “τη γλίτωσες”.

Κρύωμα είχα αλλά οι γιατροί το είπαν επιστημονικά ότι είχα λοίμωξη του αναπνευστικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.»

Επίσης αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με τον Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο:

«Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, αλλά όλη την οικογένειά του. Είναι καταπληκτικό παιδί. Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ, είναι γυμναστής.

Στις μέρες μας με τόση ανεργία και τα παιδιά να ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία έχω να πω ότι αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία μπορεί να πήγαινα και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, αναφερόμενος και στη φωτογραφία των γονιών του που κυκλοφόρησε επιβεβαίωσε κι εκείνος ότι ήταν σίγουρα οι γονείς του, όπως και στο video του The Bachelor.

Τέλος, αποκάλυψε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: «Έχει κάνει ήδη μαθήματα υποκριτικής με δυο μεγάλους δασκάλους και σίγουρα μετά το The Bachelor αν θέλει, θα γίνει ηθοποιός».

Πηγή: Απόστολος Γκλέτσος: «Νόμιζα ότι έχω κορωνοϊό όταν ήρθαν δυο “αστροναύτες” και με πήραν από το σπίτι»