Για μία ακόμα χρονιά τα Σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. διοργανώνουν βραδιές θερινού κινηματογράφου. Φέτος, για πρώτη φορά, οι προβολές θα γίνουν στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας. Οι προβολές αρχίζουν στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των προβολών:

 • Τετάρτη 21 Αυγούστου
  Η Διεθνής (Beynelmilel) 2006, διάρκεια: 106′
  Περίληψη: Σε μια κωμόπολη της Τουρκίας οι τοπικοί μουσικοί αναγκάζονται από το χουντικό καθεστώς να σχηματίσουν μια μπάντα που θα παίζει μόνο πατριωτικά εμβατήρια. Ο μαέστρος, όμως, μαθαίνει απ’ την κόρη του την κομμουνιστική «Διεθνή» και αποφασίζει να την παίξει στην τελετή υποδοχής του στρατιωτικού συμβουλίου
 • Τετάρτη 28 Αυγούστου
  Τα παιδιά του δρόμου (Newsies) 1992 , διάρκεια: 120’
  Περίληψη: Μιούσικαλ το οποίο είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της απεργίας των εφημεριδοπωλών το 1899 στην πόλη της Νέας Υόρκης
 • Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη
  Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς (The Young Karl Marx) 2017, διάρκεια: 118’
  Περίληψη: Εξόριστος στο Παρίσι του 1844 μαζί με τη σύζυγό του Τζένι, ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον γιο εργοστασιάρχη Φρίντριχ Ένγκελς. Είναι η αρχή μιας επαναστατικής φιλίας που θα οδηγήσει, ύστερα από τέσσερα χρόνια, στη συγγραφή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου»

Τα Σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. καλούν τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους, τον λαό του νησιού να αγκαλιάσει και αυτήν την πρωτοβουλία, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις προβολές.