Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα στην επίτευξη του γκολ («δε γίνεται σε κάθε παιχνίδι να χάνουμε τόσες τελικές», είπε).

Ενώ, σχετικά με το που κρίθηκε το ματς υποστήριξε αφενός μεν στην ευκαιρία του Παμλίδη (στο 37′, για το 2-0),αλλά και στη γρήγορη ισοφάριση των Πρωταθλητών στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Συγκεκριμένα, ο Βοσνιάδης είπε στη συνέντευξη τύπου ότι «σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά για εμάς, προηγηθήκαμε και ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι χάσαμε μία μεγάλη φάση με τον Παμλίδη να βρεθούμε με δύο γκολ διαφορά.

Είχε το διάστημά του ο Ολυμπιακός στο 16′ εώς το 35′ που έκανε τις φάσεις του. Κλείσαμε το ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε κάποια πράγματα κυρίως να μην βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός στο πρώτο τέταρτο.

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός βρήκε στην πρώτη φάση τέρμα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Κάναμε κι εμείς τις δικές μας φάσεις, χάναμε μεγάλες φάσεις, όπως συμβαίνει συνεχώς. Πρέπει να το βελτιώσουμε, να βρούμε λύση.

Δεν γίνεται να χάνεις σε κάθε παιχνίδι τόσες τελικές και να μην παίρνεις τα αποτελέσματα που πρέπει. Παρά τις ελλείψεις μας ήμασταν ανταγωνιστικοί, συνεχίζουμε με ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι.

Ψάχνουμε παντού βαθμούς Πρέπει μέχρι το τέλος του α’ γύρου να έχουμε συγκομιδή. Παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να φέρει βαθμούς και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Ενώ, για το γεγονός πως στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκαν παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής δήλωσε πως «βάθος στο ρόστερ υπάρχει, άσχετα αν έχουμε μπλέξει με λύσεις συμβολαίων, τιμωρίες ή τραυματισμούς. Όσο βάθος και να έχεις στο ρόστερ, όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, θες και τους παίκτες που λείπουν.

Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε τρεις παίκτες σήμερα με μηδέν χρόνο συμμετοχής. Πρώτη φορά έπαιξαν ο Κρητικός, ο Γεωργίου και ο Αναστασίου. Τους εμπιστευόμαστε.

Κάθε παιχνίδι τώρα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και θα διεκδικήσουμε απ’ όλα τα ματς βαθμούς».