Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση της απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπώνεξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης.

«Επί μήνες, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για ”επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές”» (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για ”ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες”» (Ν. Παναγιωτόπουλος).

«Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για «Πρέσπες»: Καλά ξεμπερδέματα με τους ακροδεξιούς που ενσωμάτωσαν