Μεγάλη συζήτηση γίνετε ανάμεσα στις γυναίκες για το πώς φαντάζονται ή πως πρέπει να είναι ο Τέλειος Άνδρας τον 21ο αιώνα. Σίγουρα η λέξη ‘’τέλειος’’ δεν είναι 100% σίγουρο ότι μπορεί κάποιος να το φτάσει ή έστω να το ακουμπήσει αλλά πάντα ο εχθρός το καλού είναι το καλύτερο. Μέσα από το άρθρο αυτό θα δούμε τις 3+2 συμβουλές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες για το πώς μπορούν να γίνουν ή τουλάχιστον να φθάσουν κοντά στο να γίνουν τέλειοι.

Να μην είναι Τσιγκούνης. Σίγουρα αυτός που είναι φειδωλός τόσο για τον έτερο ήμισυ όσο και για την παρέα γενικότερα είναι ένα βήμα πριν αξιολογηθεί ως ένας τέλειος άνδρας μιας και στις ημέρες μας όλο και λιγοστεύουν οι gentlemanαναφορικά με τοκέρασμα όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού αλλά σε μια σειρά από αυτά.

Επικοινωνιακός Χαρακτήρας. Δείξει αυτό που θες με τα λόγια όχι με το κινητό, όχι μόνο με τα χέρια. Γίνει εκείνος που του αρέσει να μιλάει, αλλά να μην γίνετε μονότονος. Αποτελεί ίσως μια ωραία κατάσταση όταν ένας άνδρας ξέρει να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα.

Έξυπνος και Ευρηματικός. Το να είναι ο άνδρας έξυπνος και ευρηματικός δεν φαίνεται όταν παίζει παιχνίδια ή δωρεάν κουλοχέρηδες στο υπολογιστή του. Ο άνδρας φαίνεται ευρηματικός όταν πρέπει να λάβει μια απόφαση γρήγορα και σωστά. Αυτό πάλι θα πρέπει για να το εμπεδώσουν καλά μπορούμε να το καταλάβουμε όταν θα ρωτήσει μια γυναίκα ‘’που θα πάμε σήμερα’’ και αυτός όχι μόνο να έχει έτοιμη την απάντηση αλλά να έχει σχεδόν σχέδιο ολόκληρο έτοιμο. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι άνδρες που αφήνουν τα πάντα στην τύχη και τις περισσότερες φορές η τύχη ευνοεί τους ευρηματικούς μιας και μπορούν να προβλέψουν την επόμενη κίνηση μέσα σε λίγες στιγμές.

Να έχει Χιούμορ. Είναι βασικό σε έναν άνδρα το χιούμορ μιας και μέσα από αυτό μπορεί εύκολα να ξεγλιστρήσει από δύσκολες καταστάσεις. Βέβαια το σημαντικότερο όλων αυτών είναι να μπορεί να κάνει το αστείο σοβαρό και το σοβαρό σε αστείο μιας και έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός από έξυπνος αλλά και απρόβλεπτος.

Να έχει Αυτοπεποίθηση. Μεγάλο ρόλο για να μπορέσει ένας άνδρας να ανταπεξέλθει σήμερα είναι όλα τα παραπάνω αλλά σε συνάρτηση πάντα με την αυτοπεποίθησή του που πρέπει να είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Αυτά αποτελούν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο το προφίλ, όχι στο Facebook, με αυτά που πρέπει να έχει ή να κάνει ένας άντρας για να νιώσει ότι είναι τέλειος. Βέβαια, το καλοκαίρι είναι μια εποχή που σίγουρα όλοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι εκεί.