Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο άνθρωπος σκιά του Αριστοτέλη Ωνάση, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 95 ετών το περασμένο Σάββατο 17 Αυγούστου.

«Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους. Υπήρξα ένας ρεπόρτερ που κωπηλάτησε σε ήρεμες θάλασσες με γοργόνες και δελφίνια, αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα με πιράνχας και σε αγριεμένους ωκεανούς με καρχαρίες… Λένε ότι η δημοσιογραφία είναι υπέροχο επάγγελμα, αρκεί να την εγκαταλείψεις έγκαιρα. Εγώ την διοχέτευσα στα βιβλία μου».

Με τα λόγια αυτά, στην προσωπική του ιστοσελίδα ο εκλιπών σήμερα δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος («έφυγε» σε ηλικία 95 ετών) περιγράφει την πολυτάραχη επαγγελματική του ζωή δίπλα σε προσωπικότητες θρύλους.

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η εφημερίδα Espresso την οποία επικαλείται το usay.gr ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος πήρε μαζί του τα μυστικά που του εκμυστηρεύτηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Αυτά αφορούσαν τη δολοφονία του γιου του Ωνάση, Αλέξανδρου, τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κέννεντυ και το «μεγάλο λάθος» με την Μαρία Κάλλας.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος με τα δικά του λόγια, όπως είναι γραμμένα στο προσωπικό του site, όπου παρέμεινε δραστήριος μέχρι και το τέλος.

Πηγή: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο Ωνάσης γνώριζε ποιοι σκότωσαν τον γιό του Αλέξανδρο!