Καλημέρα σε όλους, το stoixima δεν σταματάει ποτέ με πλούσιο Κυριακάτικο πρόγραμμα αφού το κουπόνι στοιχήματος είναι φουλ με αγώνες απομε Copa Africa, Copa America και Σκανδιναβία.

Βίκινγκ-Μπόντο/Γκλιμτ: Ταξιδεύουμε (νοητά) στον νορβηγικό βορρά και ίσως στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Νορβηγίας των τελευταίων ετών-προς ώρα τουλάχιστον- και επιλέγουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι για να ασχοληθούμε.

Ξεκινάμε από τη Βίκινγκ και βλέπουμε ότι το πρώτο στοιχείο που θα κρατήσουμε είναι ότι στα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια της έχει gg+over  2.5. 4/6 gg έχει στα τελευταία 6 παιχνίδια της και η Μπόντο. Ίδια άμυνα, καλύτερη επίθεση η Μπόντο. Όσον αφορά τη φόρμα τους δεν απέχουν και πολύ είναι η αλήθεια, καθώς στα τελευταία 5 ματς έχουν διαφορά 2 βαθμών. Στη γενική βαθμολογία απέχουν μόλις μία νίκη και πιο συγκεκριμένα η Βίκινγκ βρίσκεται πίσω από την Μπόντο. Ματς που, αν συνεχίσουν έτσι και οι δύο ομάδες, ίσως θα κρίνει την τριάδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Βίκινγκ, όπως έχω ξαναπεί, είναι εξαιρετική. Ανέβηκε πέρσι από τη 2η κατηγορία με σχετική άνεση, έκανε μεθοδευμένες κινήσεις στα μεταγγραφικά, παίζει καλή μπάλα και ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ ανεβασμένη. Από τις 02/05 8 ματς αήττητη και μόνο δύο ήττες. 8/10 λοιπόν, καθόλου άσχημα, μάλλον εξαιρετικά.

Στο δεύτερο στοιχείο που θα σταθούμε για τη Βίκινγκ είναι τα γκολ. Σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της έχει σκοράρει 2 γκολ τουλάχιστον μέσα έξω, ενώ σκόραρε και εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Μόλντε. Επομένως, προσωπικά περιμένω και σήμερα να σκοράρει εντός. Άλλωστε, ευνοείται και από την ευάλωτη άμυνα της Μπόντο. Πάμε μιας αναφερθήκαμε και στην Μπόντο. Η Μπόντο/Γκλιμτ είναι πάρα πολύ καλή και φέτος. 3η προς στιγμής, εξαιρετική επίθεση, ευάλωτη άμυνα και ιδίως εκτός έδρας δέχεται (σχεδόν) πάντα γκολ. Δέχθηκε 2 από την Στρόμμεν (γ΄εθνική!!)

στο Κύπελλο και αποκλείστηκε και στα 7 πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε σε όλα γκολ και πολλές φορές άνω του ενός. Εκτός έδρας σκοράρει όμως επίσης πολύ εύκολα 2+ γκολ συνήθως και χαρίζει πλούσια σκορ! Περιμένω να σκοράρει, να δεχθεί γκολ και να δούμε όβερ. Όπως και η Βίκινγκ. Πάμε λοιπόν, αρχικά στο gg το οποίο συνδυάζω με το όβερ. GG+Over 2.5 στο 1.83 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Συνοπτικά:
Βίκινγκ-Μπόντο/Γκλιμτ GG+Over 2.5 (1.83 Stoiximan)

Επισκεφτείτε το Onlinestoixima.gr καθημερινά για εντελώς δωρεάν πετυχημένα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και όλα τα τελευταία νέα γύρω από το online στοίχημα!

Πηγή: Στοίχημα