«Πιστός» στην Μπαρτσελόνα δήλωσε με τις πράξεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος δεν έκανε χρήση του ειδικού όρου που προέβλεπε το συμβόλαιό του, καθώς θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος εφόσον ενεργοποιούσε τη ρήτρα πριν από την 31η Μαϊου.

Κάπως έτσι ο Λέο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα (σε 12 μέρες θα τον ξαναδούμε) τουλάχιστον ως τον Ιούνιο του 2021, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Πάντως η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει περαιτέρω το συμβόλαιό του και αισιοδοξεί ότι σύντομα οι δυο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία.

Άλλωστε θεωρεί ως σημάδι την τωρινή απόφαση του να μείνει στη Βαρκελώνη, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από την Ίντερ και την Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει και σημαντικές κινήσεις για να ενισχυθεί και να προσθέσει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στο πλευρό του Μέσι ώστε να ανανεωθεί και το κίνητρό του.

Ο ίδιος ο Μέσι έδειξε τη δέσμευση του με την κίνηση που έκανε και ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ, στέλνοντας μήνυμα στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει.

Πηγή: «Πιστός» ο Μέσι – Δεν αφήνει την Μπαρτσελόνα