Τα χωριά των Αργυράδων και των Περουλάδων επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με επικεφαλής, το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Αυλωνίτη και το Συντονιστή της Φώντα Βλάχο για να συζητήσουν με κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους και να μοιράσουν το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Οπως ανακοίνωσε ο βουλευτής:
Στην κεντρική ανησυχία των πολιτών για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας, απάντησε ο κ. Αυλωνίτης μέσα από τις επικαιροποιημένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «η έμπρακτη και γενναία στήριξη του κλάδου του Τουρισμού οφείλει να βρίσκεται στην προτεραιότητα του κυβερνητικού σχεδιασμού».
Μέσα σε κλίμα έντονου ενδιαφέροντος και μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους και διερχόμενους πολίτες, μιλώντας για διάφορα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας που θίγουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και καταδεικνύουν συνολικά την αναλγησία των κυβερνώντων, ενώ στη συζήτηση τέθηκαν και θέματα της απλής καθημερινότητας των πολιτών.
Τέλος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που ήδη, χιλιάδες αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων έχουν ακολουθήσει σε όλη την επικράτεια.