Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, παροδική συννεφιά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 13 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα βόρεια, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά και ο υδράργυρος από 9 έως 28 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 29 βαθμούς.
 
Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια οπού υπάρχει πιθανότητα παροδικής βροχής. Ο υδράργυρος από 13 έως 30 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.