Με στόχο να… γεμίσουν το σάκο του Άη Βασίλη για τις ανάγκες του ογκολογικού τμήματος «Ελπίδα», τα μέλη του Φάρου Ζωής πρόκειται να συγκεντρώσουν την ερχόμενη Παρασκευή, προ-παραμονή των Χριστουγέννων, δώρα και παιχνίδια για τα δεκάδες παιδιά που τα έχουν τόσο πολύ μεγάλη ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανουντσιάτα, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Φάρος Ζωής: «για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνουμε δώρα γεμίζοντας το σάκο του Αγίου Βασίλη, για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ογκολογικό νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ!

Χαρίζουμε χαμόγελα που θα διαρκέσουν όλο το χρόνο καθώς θα σταλούν στην εθελοντική ομάδα «Τα χαμόγελα, τα χρώματα και το ουράνιο τόξο» που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά όλων των τμημάτων του νοσοκομείου!

Κεράσματα, μουσική, face painting, φωτογραφίες με τον άγιο Βασίλη θα σας χαρίσουν ένα μαγικό απόγευμα. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία Ιόνιο Ωδείο, Φιλαρμονική Καποδίστριας, Παιδική Χορωδία Αχαράβης, Παιδική Χορωδία Καναλίων, Σχολή Χορού Ρένα Κοντού, Χορωδία Σινιών και Σχολή Χορού Νίκη Γιάννου.

Όπως και σε κάθε μας δράση-εκδήλωση θα χαρίσουμε Ελπίδα στη Ζωή για όποιον επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδα. Μια διαδικασία τόσο ανώδυνη και σύντομη που αν κάποιος εθελοντής βρεθεί συμβατός δότης θα χαρίσει ελπίδα σε ένα παιδί, σε έναν συνάνθρωπό μας».