Σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα το συντονισμό των σχετικών  με τη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων Υπηρεσιών, για το έτος 2019, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο κ. Αγγελόπουλος Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης, ο κ. Αθηναίος Προϊστάμενος  Β βάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Αλαμάνος Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, ο κ. Σοφιανός Αν. Διευθυντής  του ΔΕΔΗΕ, ο κ. Παγκράτης, του ΟΤΕ, ο Υπολιμενάρχης και εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι φετινές Πανελλήνιες   Εξετάσεις στην Κέρκυρα θα διεξαχθούν απ’ τις απ’ τις 7-6-2019 έως τις 18-6-2019 για την τελευταία τάξη των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, από 6-6-2019 έως 20-6-2019 για τα Ημερήσια και Εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια και στις 21-6-2019 για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες δήλωσαν ότι  θα πράξουν τα απαραίτητα για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή τους. Επιπλέον στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους δήλωσαν ότι βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καταστάσεων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και αισιοδοξούμε για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.