Έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του εδώ και δύο εβδομάδες και τη Δευτέρα φεύγει για το βασικό στάδιο, στην Πολωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τη δουλειά και μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν και ένα φιλικό.

Αυτό κόντρα στη Βιτορούλ, στο οποίο νίκησαν με 3-2, στο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας. Εκεί οι Πειραιώτες έδωσαν ένα παιχνίδι περισσότερο για ξεμούδιασμα. Μετά από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, έχει μείνει ικανοποιημένος. Τόσο από την παρουσία των παικτών του στο Ρέντη, όσο όμως και από την εμφάνισή τους στο φιλικό.

Και το γεγονός ότι έχει μείνει ικανοποιημένος φάνηκε από την Παρασκευή.

Όποτε και ο Πορτογάλος κόουτς ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τους «χαρίζει» την απογευματινή προπόνηση! Κάνοντας έτσι μία προπόνηση την Παρασκευή, αν και το πρόγραμμα έλεγε δύο.

Τους έκανε όμως το δικό του δώρο για να τους εκφράσει την ικανοποίησή του για την παρουσία τους στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία προπόνηση και την Κυριακή ρεπό. Ώστε να περάσουν την ημέρα με τις οικογένειές τους και τη Δευτέρα να αναχωρήσουν για το Γκντανσκ της Πολωνίας.

Δεν είναι, πάντως, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Και την προηγούμενη σεζόν είχε προχωρήσει σε παρόμοιες κινήσεις, τόσο την περίοδο προετοιμασίας όσο και όταν ο Ολυμπιακός είχε επίσημες υποχρεώσεις.

Είναι ο δικός του τρόπος να δείχνει την ικανοποίησή του στους παίκτες του.

Πηγή: Ολυμπιακός: Το δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες