Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του money-tourism.gr, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Γρηγόρης Τάσιος 103   

Ντίνα Σβύνου 93   

Ευγένιος Βασιλικός 77   

Μανώλης Γιαννούλης 74   

Άρης Σουλούνιας 67   

Τέλης Θωμόπουλος 64   

Κώστας Χατζηκωνσταντίνου 60   

Δημήτρης Πολλάλης 56   

Ξυπτερά Λάμπρου Ευαγγελία 53   

Τσακαλάκης Μανώλης 48   

Κωνσταντίνος Μέριανος 46   

Άγγελος Καλίας 41   

Γεράσιμος Τιμοθεάτος 35   

Κωνσταντίνος Λεβέντης 26

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, εκτός του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΞ, μένουν οι Γεράσιμος Τιμοθεάτος και Κωνσταντίνος Λεβέντης, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Ντίνος Τορνιβούκας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα ή εάν θα μετατεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πριν από λίγα λεπτά, εξεδόθη και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΞ, για τις εκλογές, η οποία έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή Προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-Μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):
ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ    ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ    ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ    ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Αναπληρωματικά Μέλη:
ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.
Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας».