Με νέο έρωτα η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο «εκλεκτός» της καρδιάς της είναι ο γνωστός συνθέτης, Μίνωας Μάτσας, με τον οποίο μάλιστα έχει εμφανιστεί και δημόσια.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε αρχικά για το πόσο ξαφνικά μπήκε ο έρωτας ξανά στη ζωή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Ο σύντροφός της δεν γνώριζε ποια ήταν, όταν πρωτογνωρίστηκαν, όπως αποκάλυψε άλλωστε: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική.

Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. 

Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα…»

Βέβαια όταν λέει «δε γνώριζε τι δουλειά κάνω ο Μίνωας», σίγουρα δεν εννοούσε τον Μίνωα τον αρχαίο βασιλιά της Κρήτης που σίγουρα δεν είχε ακουστά το όνομα της Ο.Κεφαλογιάννη ούτε το πρόσωπο της χαριτόβρυτης βουλευτού της ΝΔ.

Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που δεν ήρθε από άλλο πλανήτη και μάλλον θέλησε να αστειευτεί μαζί της.

Πηγή: Όλγα Κεφαλογιάννη: Ερωτευμένη μιλά για τη σχέση της – «Ο Μίνωας δεν ήξερε τι δουλειά κάνω»