Όταν πλέον οι κοντινοί σου άνθρωποι του μιλάς για θέματα συνωμοσίας και σε ειρωνεύονται καλό είναι να τους δείχνεις μερικά πραγματικά στοιχεία ιστορίας!

Ίσως έτσι κατορθώσουν να αναρωτηθούν κατά πόσο υπνωτισμένοι είναι από το ίδιο το σύστημα.

Η «τρομοκρατία False Flag» εμφανίζεται όταν στοιχεία σε μια κυβερνητική σκηνή δημιουργούνται από μια μυστική επιχείρηση με την οποία οι κυβερνητικές δυνάμεις προσποιούνται ότι είναι ένας στοχευμένος εχθρός, ενώ επιτίθενται στις δικές τους δυνάμεις ή ανθρώπους. Η επίθεση τότε γίνετε για να κατηγορηθεί λανθασμένα ο εχθρός, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο πόλεμος εναντίον αυτού του εχθρού.

Η επιχείρηση Northwoods ήταν μια σειρά προτάσεων για ψευδής επιθέσεις που θα ξεκινούσαν το 1962 στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι οποίες απορρίφθηκαν από τη διοίκηση του Κένεντι.

Οι προτάσεις ζήτησαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) ή άλλους συνεργάτες να διαπράξουν τρομοκρατικές πράξεις στις πόλεις των ΗΠΑ και αλλού και να σκοτώσουν αθώους Αμερικανούς.

Αυτές οι τρομοκρατικές πράξεις έπρεπε να κατηγορήσουν την Κούβα προκειμένου να δημιουργηθεί δημόσια υποστήριξη για έναν πόλεμο εναντίον του έθνους της Κούβας, που πρόσφατα είχε μετατραπεί σε κουμουνιστικό υπό τον Φιντέλ Κάστρο.

Ένα μέρος της επιχείρησης Northwoods ήταν να «αναπτύξει μια κομμουνιστική κουβανική εκστρατεία εκφοβισμού στην περιοχή του Μαϊάμι και σε άλλες πόλεις της Φλώριδας και ακόμη και στην Ουάσινγκτον».

Υπάρχουν πολλές τεκμηριωμένες ψευδείς επιθέσεις , όπου μια κυβέρνηση εκτέλεσε μια τρομοκρατική επίθεση … και στη συνέχεια κατηγόρησε τον εχθρό της για πολιτικούς σκοπούς. Σε 53 περιπτώσεις, αξιωματούχοι της κυβέρνησης που πραγματοποίησε την επίθεση (ή πρότειναν σοβαρά μια επίθεση) το παραδέχονται είτε προφορικά είτε γραπτώς.

Δείτε μερικές υποθέσεις ενδεικτικά …

(1) Τα ιαπωνικά στρατεύματα πυροδότησαν μια μικρή έκρηξη σε μια σιδηροδρομική γραμμή το 1931 και κατηγόρησαν ψευδώς την Κίνα για να δικαιολογήσουν μια εισβολή στη Μαντζουρία. Αυτό είναι γνωστό ως το «Mukden Incident» ή το «Manchurian Incident». Το Διεθνές Στρατιωτικό Δικαστήριο του Τόκιο διαπίστωσε: «Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου του Hashimoto [υψηλόβαθμος ιαπωνικός αξιωματικός του στρατού], επανειλημμένα παραδέχτηκαν το ρόλο τους στην υπόθεση και δήλωσαν ότι το αντικείμενο του « συμβάντος » ήταν για να προσφέρει μια δικαιολογία στην επίθεση και κατοχή της Μαντζουρίας από τον στρατό Kwantung …. »

(2) Ένας ηγέτης των SS παραδέχτηκε στις δίκες της Νυρεμβέργης ότι – με εντολές του αρχηγού της Γκεστάπο – αυτός και μερικοί άλλοι ναζιστικοί εργάτες παραποιούσαν επιθέσεις στους δικούς τους ανθρώπους και τους πόρους τους έτσι ώστε να κατηγόρησαν τους Πολωνούς για να δικαιολογήσουν την εισβολή της Πολωνίας.

(3) Ο ναζιστής στρατηγός Franz Halder μαρτυρά επίσης στις δίκες της Νυρεμβέργης ότι ο ναζιστής ηγέτης Hermann Göring παραδέχτηκε ότι έβαλε φωτιά στο γερμανικό κτήριο του κοινοβουλίου το 1933 και στη συνέχεια κατηγορούσε ψευδώς τους κομμουνιστές για τον εμπρησμό.

(4) Ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ παραδέχτηκε γραπτώς ότι ο Κόκκινος Στρατός της Σοβιετικής Ένωσης χτύπησε το ρωσικό χωριό Μαινίλα το 1939 – ενώ κατηγόρησε για την επίθεση τη Φινλανδία – ως δικαιολογία για την έναρξη του «Χειμερινού Πολέμου» κατά της Φινλανδίας. Ο Ρώσος πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν συμφώνησε ότι η Ρωσία ήταν ο επιτιθέμενος στον Χειμερινό Πόλεμο. 

(5) Από το ρωσικό κοινοβούλιο, ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο πρώην σοβιετικός ηγέτης Γκορμπατσόφ παραδέχονται ότι ο Σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν διέταξε τη μυστική αστυνομία του να εκτελέσει 22.000 Πολωνούς στρατιωτικούς αξιωματικούς και πολίτες το 1940 και κατηγορούσε ψευδώς τους Ναζί.

(6) Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι – από το 1946 έως το 1948 – βομβάρδισε 5 πλοία που μεταφέρουν Εβραίους που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν το Ολοκαύτωμα για να αναζητήσουν ασφάλεια στην Παλαιστίνη, δημιούργησαν μια ψεύτικη ομάδα με την επωνυμία «υπερασπιστές της αραβικής Παλαιστίνης» ομάδα που κατηγόρησαν ψευδώς για την ευθύνη στις βομβιστικές επιθέσεις.

(7) Το Ισραήλ παραδέχεται ότι το 1954, ένα Ισραηλινό τρομοκρατικό κύτταρο που λειτουργούσε στην Αίγυπτο έβαζε βόμβες σε διάφορα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών εγκαταστάσεων των ΗΠΑ, άφηνε στη συνέχεια «αποδεικτικά στοιχεία» που περιλάμβαναν τους Έλληνες ως ένοχους (μια από τις βόμβες εκρήγνυται πρόωρα επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να εντοπίσουν τα εκρηκτικά και έτσι αρκετοί Ισραηλινοί ομολόγησαν αργότερα)

(8) Η CIA παραδέχεται ότι προσέλαβε Ιρανούς τη δεκαετία του 1950 να υποδειθούν τους κομμουνιστές και να βομβαρδιστούν στο Ιράν προκειμένου να στρέψουν στη χώρα ενάντια στον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό της.

(9) Ο Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η τουρκική κυβέρνηση διενήργησε τον τρομοκρατικό βομβαρδισμό του 1955 σε ένα τουρκικό προξενείο στην Ελλάδα και κατηγόρησε την Ελλάδα, με σκοπό να υποκινήσει και να δικαιολογήσει μια τάση για αντί ελληνική βια με διαδηλώσεις κοκ.

(10) Ο Βρετανός πρωθυπουργός παραδέχτηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης του ότι αυτός και ο Αμερικανός πρόεδρος Dwight Eisenhower ενέκριναν ένα σχέδιο το 1957 για να εκτελέσουν επιθέσεις στη Συρία και μετά να κατηγορήσουν την κυβέρνηση της Συρίας έτσι ώστε να κατορθώσουν την αλλαγή καθεστώτος.

ΠΗΓΗ: ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ