Δύσκολο, όχι τόσο για τον στίβο του, αλλά περισσότερο για τα εμπόδια που έβαλε η παραγωγή στους παίκτες ήταν το αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Που έκρινε την ατομική ασυλία για την ομάδα των Ωκεανών και εκείνους που θα μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας από τους τηλεθεατές για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι την Παρασκευή.

Με απόντες τον Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος ήταν άρρωστος και είχε μολυνθεί και στο πόδι, τους «νέους» Λευτέρη και Ειρήνη που ήρθαν από την ομάδα της Ζούγκλας και έχουν περίοδο προσαρμογής.

Aλλά και την Ευαγγελία που επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες της ως η πρώτη μονομάχος για την παραμονή στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι πήραν θέση για τον αγώνα όπου έπρεπε να περάσουν μια σειρά εμποδίων δεμένοι χειροπόδαρα κάνοντας τον μικρότερο δυνατό χρόνο!

Στον πρώτο γύρο χαμένος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, με τα ζευγάρια Δήμητρα-Βασιλική και Όλγα-Νικόλα να είναι οι δύο ημιτελικοί.

Από αυτούς πέρασαν στον τελικό η Δήμητρα με την Όλγα και η πρώτη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και την ατομική ασυλία.

Η ίδια πάντως έδειχνε περισσότερο στενοχωρημένη παρά χαρούμενη, κάτι που τόνισε και στην κάμερα: «Από τη μία νιώθω καλά που πήρα τη νίκη, από την άλλη όμως στενοχωριέμαι για τους άλλους».

Οι Γιώργος Κατσινόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Νικόλας Παπαδόπουλος και Όλγα Πηλιάκη μπαίνουν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που θα πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα βρεθεί απέναντι από την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο αγώνισμα της Παρασκευής, όπου ο νικητής θα εξασφαλίσει την παραμονή του και ο χαμένος θα αποχωρήσει.