Πέρασαν τρεις μήνες στις Φιλιππίνες μέσα σε αρκετά αντίξοες συνθήκες και αναμετρήθηκαν σε διαγωνίσματα που έφτασαν στα φυσικά τους όρια.

Την Παρασκευή όμως ήταν το τέλος του μεγάλου ταξιδιού του Nomads και στον τελικό έφτασαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Μετά από μία μάχη με τραυματισμούς και σασπένς ο γνωστός τατού άρτιστ και παρουσιαστής αποκλείστηκε από τη συνέχεια και ξέσπασε σε λυγμούς.

Οι δύο μεγάλοι φιναλίστ ήταν η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός κάτι που έκανε και τους δύο πολύ χαρούμενους και να πανηγυρίζουν.

Clipboard06

Τελικά μεγάλος νικητής που πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ ήταν η Αποστολία Ζώη που φάνηκε πιο αποφασισμένη να στεφθεί νικήτρια.

Clipboard09

Στο τελικό αγώνισμα οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης μήκους 187 μέτρων που απαιτούσε δύναμη αντοχή συγκέντρωση και ισορροπία.

Τελικά η Αποστολία Ζώη έκανε μία συγκλονιστική προσπάθεια και επικράτησε του Κωνσταντίνου Οροκλού που έμεινε από νωρίς πίσω και ουσιαστικά τα παράτησε.

NOMADSNOMADSNOMADSNOMADSNOMADSNOMADSNOMADS

 πηγη: newsbeast.g