Για την πολιτική κίνηση που έχει στα «σκαριά» μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ρ/σ του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 fm», ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται να την παρουσιάσει εντός των ημερών.

«Έχουμε όχι απλά στα σκαριά την πολιτική κίνηση, για την οποία συζητούμε, έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ. Με ανθρώπους που προέρχονται τόσο από την πολιτική, όσο και από την κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Θα είναι σαφώς στον χώρο του κέντρου, της κεντροδεξιάς. Έχουμε ήδη ετοιμάσει μία διακήρυξη αρχών και θέσεων, που είναι σύντομη. Δεν ξεπερνά τις δυο σελίδες. Έχουμε και το όνομα της καινούριας κίνησης, έχουμε και το λογότυπο της καινούριας κίνησης. Και όταν είμαστε έτοιμοι -πιστεύω τις επόμενες μέρες μετά από τις ευρωεκλογές- θα μπορέσουμε αυτά να τα παρουσιάσουμε». Διευκρίνισε ο κ. Αντώναρος.

Για τη μη συμμετοχή στις ευρωεκλογές του, υπό σύσταση, νέου πολιτικού φορέα εξήγησε. «Η πρόθεσή μας ήταν να μετάσχουμε καταρχάς στις ευρωεκλογές με ένα ευρωψηφοδέλτιο ανεξάρτητο, αυτής της κατεύθυνσης. Η προσπάθεια, η οποία έγινε με πάρα πολλές συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων, για πάρα πολλούς λόγους δεν κατέληξε τελικά στο να γίνει πράξη. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή, πριν από τις ευρωεκλογές, να θολώσουν κι άλλο τα νερά με εμφάνιση μιας κίνησης, που αυτή τη στιγμή στοχεύει βεβαίως στη συμμετοχή της στις εθνικές εκλογές, οι οποίες παίρνοντας υπόψη όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο πρωθυπουργός, πρόκειται να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο. Άρα, υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε να ξεδιπλώσουμε τα βήματα που έχουμε σκοπό να κάνουμε».

Πηγή: Νέο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές ανακοινώνει ο Αντώναρος