Σύντομα θα γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το χωροταξικό του Δήμου σύμφωνα με δηλώσεις της Προέδρου του Οργάνου Μαρίας Μουζακίτη στο START. Θυμίζουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση για το χωροταξικό είχε αναβληθεί μετά και την ένταση που υπήρξε με τους κατοίκους της Λευκίμμης.

Σύμφωνα με την κ.Μουζακίτη η συνεδρίαση προγραμματίζεται να γίνει αυτή ή την επόμενη εβδομάδα. Πρόσφατα η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε από τους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους ,Βασίλη Καββαδία και Ανδρέα Σκούπουρα , επιστολή ότι αποσύρουν την υπογραφή τους από το αίτημα που είχε καταθέσει ο Γιώργος Ραιδεστινός και άλλοι σύμβουλοι για την ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου για το χωροταξικό.

Αυτό σύμφωνα με την ίδια δεν αλλάζει κάτι καθώς υπάρχει το 1/3 των μελών αλλά ούτως ή αλλιώς το Δημοτικό συμβούλιο θα συνεδρίαζε για να εκφράσει τη θέση του .

Πάντως η κ.Μουζακίτη δήλωσε ότι έχει στείλει σε όλα τα τοπικά συμβούλια έγγραφο να καταθέσουν  και εγγράφως τις απόψεις τους και να λάβουν αποφάσεις τα συμβούλια (εφόσον το επιθυμούν) ώστε να υπάρξει ευρεία αποτύπωση των θέσεων.

startmediacorfu.gr