Πρεμιέρα έκανε χθες στον Ant1 το «Late Night»  με τον Γιώργο Λιάγκα και  πρώτο καλεσμένο  τον  Λάκη  Λαζόπουλο, ο οποίος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό!

«Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι, και φυσικά όχι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί», είπε ο Λάκης εξηγώντας γιατί δεν είναι στην τηλεόραση. 

Αναφορικά στη σχέση του με τον  Αλέξη Τσίπρα ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει πως:  «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα  Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε  πως  του έχει προταθεί σχεδόν από όλα τα κόμματα να πολιτευτεί, αλλά δήλωσε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.  

Ο ηθοποιός είπε πως «Ο Alpha ήταν ένας κύκλος που έκλεισε» και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως συζητάει με τον  Iβάν Σαββίδη  για να είναι στο «E». 

Ο Λάκης στη συνέχεια αρνήθηκε να μιλήσει για την γυναίκα και την κόρη του,  λέγοντας πως δεν το έχει κάνει ποτέ και δεν θα το κάνει τώρα.

Όσο για την κορυφαία ατάκα της συνέντευξης ήταν όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε ο Τζίμης από τους «10 Μικρούς Μήτσους» για την σημερινή κατάσταση: «Έχω κατάθλιψη, βγάζω selfie και λείπω» απάντησε ο ηθοποιός.