Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο δράστη και βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Μόνο… «καλός Σαμαρείτης» δεν ήταν ένας 53χρονος Έλληνας που προσφερόταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ανήμπορους ηλικιωμένους τους οποίους έβρισκε να περπατούν στην πόλη της Κέρκυρας!

Σε τουλάχιστον μια περίπτωση, ξάφρισε τον ανυποψίαστο γέροντας που πίστεψε ότι θα τον βοηθούσε να πάει στο σπίτι του!

Όταν ο ηλικιωμένος κατέβηκε από το όχημα του δράστη, αντιλήφθηκε ότι όσο εκείνος του μιλούσε κατά την διάρκεια της διαδρομής είχε αρπάξει από την τσέπη του 1.000 ευρώ!

Αμέσως ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τον 53χρονο και βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Μαζί με αυτά, όμως, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε βρέθηκαν και άλλα πορτοφόλια και τσαντάκια που περιείχαν συνολικά 3.560 ευρώ

και θεωρείται σίγουρο ότι είχε ξαφρίσει με την ίδια μέθοδο και άλλα ανυποψίαστα θύματα, τα οποία αναζητούνται για να καταθέσουν.

Ο «μακρυχέρης» 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κλοπή και κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση.