Δικογραφία σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος δύο ημεδαπών 23 και 16 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις (3) διαδοχικές υποθέσεις κλοπών, στις οποίες διαπιστώθηκε η συστηματική δράση των δύο ημεδαπών, με λεία χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας (2.500) ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα 21-22.10.2017 αφαίρεσαν – αρχικά- σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα έξω από κατάστημα στην Ε.Ο Κέρκυρας Πέλεκα και στην συνέχεια παραβίασαν διαδοχικά:

  • περίπτερο στην πόλη της Κέρκυρας, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα είδη, αξίας (1.600) ευρώ
  • κατάστημα -καφενείο- ,στην περιοχή Τρίκλινο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (210) ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και άλλα αντικείμενα, αξίας (500) ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που είχαν αφαιρέσει, η οποία στην συνέχεια επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.