Συνελήφθη χθες (16-02-2018) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 24χρονη Eλληνίδα για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας που διερεύνησαν την υπόθεση, η 24χρονη, μαζί με έναν ακόμη  62χρονο συνεργό της ο οποίος αναζητείται, το απόγευμα της Πέμπτης (15-02-2018), αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης, από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψητοπωλείο), στον Άγιο Ιωάννη Κέρκυρας, δυο πορτοφόλια που περιείχαν, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των (410) ευρώ.

Από την περαιτέρω αστυνομική διερεύνηση, πρόκυψε επιπλέον η εμπλοκή της 24χρονης, σε μία ακόμη υπόθεση κλοπής από κατοικία την ίδια χρονική περίοδο, κατά την οποία, με την συνδρομή  ενός 32χρονου και μίας 40χρονης, οι οποίοι επίσης αναζητούνται,  αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.

 Η έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.