Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά την Παρασκευή.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από την Κυριακή.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 16 έως 35 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και ο υδράργυρος από 20 έως 33 βαθμούς.
Στην Αττική, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.