Με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας θα κυλήσει ο καιρός την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος, παγετός τη νύχτα και το πρωί και τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 8 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, παροδικές νεφώσεις, κρύο και το θερμόμετρο από 2 έως 7 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα νότια και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Στερεάς, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 12 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ισχυρές βροχές ή καταιγίδες και τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και υψηλότερα ημιορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 12 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πιθανώς ισχυρές βροχές και θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ στα δυτικά και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και παροδικές καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια ως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1 έως 10 βαθμούς.
 
Στην Αττική, συννεφιά με βροχές και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.