Την Τρίτη, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση την Τετάρτη στα δυτικά και την Πέμπτη στα ανατολικά.
Τέλος, η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 11 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά κατά περιόδους, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 5 έως 11 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπική συννεφιά με παροδική βροχή και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.