Το 7ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έλαβε χώρα στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Ionian Park Hotel, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ασφαλή ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες ενός τόσο μεγάλου Συνεδρίου όπως αυτό που διεξήχθη στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι Υπουργοί του με τα κλιμάκια τους, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος με τους τοπικούς φορείς και τους συνεργάτες τους έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και έδωσαν συγχαρητήρια τόσο για την άριστη εξυπηρέτηση αλλά και για το φιλικό περιβάλλον του Ionian Park Hotel. Η υπεύθυνη οργάνωσης του Ionian Park Hotel κα Σγούρου Μαρία προέβλεψε και την τελευταία λεπτομέρεια με αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά και με απόλυτη επιτυχία στην ολοκλήρωση του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το επιτελείο του Corfuvoice.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε στιγμιότυπα από το 7ο Περιφερειακό Συνέδριο. Πάρτε μία γεύση από το κλίμα που επικράτησε…..