Στο πλαίσιο της περιοδείας του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στα Ιόνια Νησιά, ενόψει και του Συνεδρίου για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κέρκυρα, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων Κωνσταντίνο Κίγκα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης διαμορφώνεται ως εξής:

Τη Δευτέρα 4/12/17 το απόγευμα ο κ.Σγουρίδης θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ι. Νήσων Θ.Γαλιατσάτο (18:00μ.μ), το Δήμαρχο Κέρκυρας Κ. Νικολούζο καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.
Ο κ.Σγουρίδης στις επισκέψεις του θα συνοδεύεται από τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κίγκα, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Ι.Νήσων & Ηπείρου κ. Γ. Ζήκο και στελέχη των ΑΝ.ΕΛ Κέρκυρας.
Μετά το πέρας των συναντήσεων θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής, πολιτευτές και μέλη του κινήματος, στα Γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Την Τρίτη 5/12/17 και ώρα 09:30 π.μ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σπ. Στεφανίδη.
Στις 10:30 π.μ ο κ. Σγουρίδης θα παραχωρήσει Συνέντευξη τύπου στα Γραφεία των Ανεξαρτήτων (οδός Γ.Θεοτόκη 30,πλατεία Σαρόκο).
Στις 12:00 μ.μ θα έχει συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου κ. Φοίβο Κακαβίτσα στο χώρο του Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Την Τρίτη 5/12 (από 14:00 μ.μ.) και την Τετάρτη 6/12 (10:00 π.μ.) ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Σγουρίδης θα συμμετέχει στις εργασίες του περιφερειακού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο PARK, παρουσία του Πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης.